Stilletjes heb ik je hand losgelaten

Twee weken mocht ik een handcasting doen van een man en een vrouw (eigenlijk ook hun zoontje, maar die wilde op dat moment echt niet). De behandeling van de man zou die dag stop gezet worden en daardoor zou hij binnen enkele uren tot dagen komen te overlijden.
Een dag na dat ik dit verzoek kreeg zat ik in de auto onderweg naar Zwolle om de casting uit te voeren. Ontzettend heftig om in zo’n emotionele rollercoaster binnen te stappen als buitenstaander. De casting ging ontzettend goed en ik ben erg trots en dankbaar dat dit gezin het vertrouwen in mij had om deze zeer bijzondere casting uit te voeren.

Een dag later kreeg ik het verdrietige nieuws dat de man was overleden. 🙁
Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze zware tijd en alle kracht om door te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *