Stel niet uit tot later

Stel niet uit tot later, want later kan eerder komen dan verwacht. Dit verhaal plaats ik met toestemmingen van de persoon waar het over gaat. Laten we haar Truus noemen.

Truus stuurde mij een mail met het verzoek dit te delen op deze blog. Truus had een tijdje geleden een afspraak staan om een handcasting te doen met haar bejaarden vader en moeder. Truus werd ziek waardoor we de afspraak verplaatsen, toen zij weer beter was maakte we opnieuw een afspraak voor een handcasting. Wederom kreeg ik twee dagen voor de afspraak een mail van haar dat het niet door kon gaan. Voor ons allebei ontzettend jammer natuurlijk, maar zij beloofde snel een nieuwe afspraak te maken. Die afspraak kwam niet en gisteren stuurde Truus mij de mail waarin zij schreef dat de afspraak er ook niet meer ging komen. Door een noodlottig ongeval zijn haar beide ouders komen te overlijden.

Dit verhaal raakte mij zo dat ik aanbood om alsnog een casting te doen in het crematorium. Helaas zal dat niet gaan zei Truus, de auto is in brand gevlogen en ze zijn beide onherkenbaar verbrand…

Wel vroeg zij mij dit verhaal met jullie te delen, voor de twijfelaars zoals zij dat noemde. Stel niet uit tot later, want vandaag kan het al later zijn.

Truus dankjewel voor je verhaal en ik wens je heel veel sterkte en kracht toe voor de komende tijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *