Ophaal afspraak of opsturen

Een vraag die ik de laatste tijd ook vaker in mijn mail voorbij zag komen: hoe gaat het met ophalen of stuur je het beeld ook per post?

Ophalen

Voor het ophalen van het beeld plannen we een afspraak in. Dit kan 7 dagen per week. Wel moet ik rekening houden met mijn dienstrooster. Maar inprincipe is het geen probleem om voor elke dag in de week een afspraak te maken om jullie beeld op te halen.

Ik zal er voor zorgen dat er koffie/thee en wat lekkers is, terwijl jullie het beeld bekijken. Als je alleen af wilt halen ook prima, dan zorg ik dat het ingepakt klaar staat.

Opsturen

Hier ben ik geen voorstander van, je weet tenslotte nooit hoe er bij de post mee om wordt gegaan. Ook al pak ik het beeld heel goed in, plak ik een aantal stickers met breekbaar op de doos en zorg ik dat de doos niet veel te groot voor het beeld is, zodat het alle kanten op kan schuiven. Je weet gewoon niet wat er mee gebeurd op het moment dat ik het bij de post achter laat, tot het moment dat jullie het ontvangen.

Ik begrijp dat als je van ver komt, je liever niet nog een keer een paar uur in de auto zit. Maar ik denk dan, maak er een dagje uit van. Emmerich heeft een prachtige Rijnpromenade, waar je overigens ook heerlijk kunt eten. Oberhausen, met zijn fantastische winkelcentrum Centro, is hier een 40 minuten rijden vandaan. Kleve met zijn leuke en gezellige centrum is 12 kilometer hier vandaan. Dus je ziet, ook als je van ver komt kan je het combineren met een leuk en gezellig dagje uit.

Ben je niet overtuigd en wil je echt niet nog een keer deze kant op komen, dan stuur ik het beeld uiteraard met liefde op. Dit wel op jullie eigen risico! De kosten hier voor zijn:

Onverzekerd tot 10 kilo €6,50

Verzekerd tot 10 kilo €14,45

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *