Mooie opdrachten in het vooruitzicht

Tangible Memories wordt steeds meer bezocht en dat levert mooie opdrachten op. Op 1 opdracht ben ik onwijs trots maar daar kan ik op dit moment jammer genoeg nog niks over vertellen tot alles helemaal in kannen en kruiken is, er moet nogal wat voor geregeld worden. Verder stromen de opdrachten steeds meer binnen en kan ik jullie binnenkort weer een aantal mooie nieuwe beelden laten zien van tevreden klanten.

Ook merk ik dat de bezoekersaantallen op mijn website iedere dag een beetje meer stijgen, super fijn dat jullie de weg naar mijn website hebben gevonden en dat sommige van jullie trouw elke dag even komen kijken.

Ook ben ik bezig met een nieuw concept en ben ik op dit moment aan het onderzoeken of daar vraag naar is. Zodra ik dit onderzoek heb afgerond zal ik jullie daar uiteraard direct van op de hoogte brengen.
Ik zeg een dikke dankjewel voor jullie allemaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *