Momenten voor een beeld

Wat zijn nou momenten waarop je een hand- en/of torsobeeld kan laten maken. Eigenlijk is hier geen antwoord op en bepalen jullie dit zelf. Toch zal ik jullie een aantal voorbeelden geven en misschien denken jullie wel, daar heb ik nog niet aan gedacht en dat wil ik of willen wij wel.

  • Vriendschap, hoe mooi en waardevol kan het zijn om jullie vriendschap vast te leggen in een beeld. Zo blijft jullie vriendschap voor altijd tastbaar.
  • Amputatie, als je een ingrijpende operatie moet ondergaan waardoor een lichaamsdeel geamputeerd moet worden, kan het fijn zijn een beeld te hebben waarop beide lichaamsdelen nog aanwezig zijn. Bijvoorbeeld bij een operatie waarbij één of beide borsten afgezet moeten worden. In zo’n geval kan het fijn zijn een torsobeeld te hebben waar beide borsten nog aanwezig zijn.
  • Liefde, jullie liefde voor altijd vastleggen in een handbeeld zodat jullie liefde voor altijd aanwezig en tastbaar is.
  • Geboorte, de geboorte van een kindje. Je zou ze zo graag klein willen houden, maar ze groeien sneller dan je denkt. Hoe fijn is het dan om die kleine handjes en/of voetje in een beeld om te zetten zodat je altijd een aandenken hebt aan die kleine wiebel vingertjes en/of teentjes.
  • Ziekte, als iemand ernstig ziek is kan het fijn zijn om een tastbare herinnering van diegene te hebben. Een beeld van jullie als familie of gezin of van de zieke dierbare alleen kan een mooi aandenken zijn.
  • Zwangerschap, waarschijnlijk ben je met 32 weken zwangerschap je buik helemaal zat en kan je niet wachten tot jullie kindje geboren is. Toch hoor ik vaak dat die dikke buik gemist wordt als het kindje eenmaal geboren is. Ik kan een torsobeeld maken van je zwangere buik zodat je voor altijd een herinnering aan je zwangerschap hebt.

Zo zijn er vast nog tientallen momenten te bedenken waarbij je een beeld kan laten maken. Laat je fantasie de vrije loop en neem gerust eens contact met mij op. Samen kunnen we kijken hoe we jou/jullie herinnering kunnen bewaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *