Ik vind het wel duur…

Regelmatig krijg ik mailtjes waarin wordt gevraagd of ik een handcasting wil doen voor de helft van het geld of zelfs voor niks. Kijk ik kan niet in jullie portemonnee kijken, maar als je boodschappen gaat doen vraag je toch ook niet of je de boodschappen voor de helft van de prijs mag meenemen of zelfs voor niks?

Mijn prijzen voor handcastings zijn al één van de laagste die je zult vinden. Dit omdat het voor mij een uit de hand gelopen hobby is en ik er niet rijk van hoef te worden. Mijn prijzen zijn puur gebasseerd op materiaalkosten en een klein stukje tijd om jullie beelden af te werken. Om deze vragen voortaan (hopelijk) te voorkomen een kostenplaatje voor 2 handen (hier vraag ik 70 euro voor)

  • Poeder voor de mal €32,-
  • Gips €5,-
  • Primer €4,-
  • Wax €4,-
  • Houtenplankje €2,50

Dit zijn alleen de materiaalkosten. Verder ben ik nog zeker 12 tot 14 uur bezig om jullie beeld af te werken. Kom ik op iets meer dan 2 euro per uur uit. Wat ik al zei ik hoef er niet rijk van te worden, ik vind het gewoon leuk om te doen.

En nogmaals ik kan niet in jullie portemonnee kijken. Als je graag een handcasting wilt maar het is financieel allemaal een beetje lastig, laat mij dit dan weten, samen komen we vast wel tot een oplossing.

1 thought on “Ik vind het wel duur…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *