Het gezicht achter Tangible Memories

Hoi, ik ben Marjolijn. Ik word eind dit jaar 38 jaar en woon samen met mijn man, onze 2 honden Max en Evy en onze 3 Ragdoll poezen Fenna, Zoƫ en Guus in het mooie Emmerich. Wij zijn hier vorig jaar naar toe verhuisd i.v.m. het werk van mijn man.

Zelf ben ik werkzaam bij de overheid en studeer ik rechten aan de Open Universiteit. En daarnaast ben ik natuurlijk graag voor jullie aan het werk om mooie dingen te maken.

Naast hand- en bodycasting maak ik ook graag muziek. Ik speel sinds mijn 10e klarinet en sinds 2010 doe ik dit bij een militair muziekkorps VMTKV. Verder mag ik graag bingewatchen, mezelf verdiepen in een goed boek en ook sta ik graag in de keuken.

Nu weten jullie een beetje wie jullie kunnen verwachten als jullie voor een afspraak langskomen. Vragen? Stel ze gerust.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *