Handcasting op locatie bij bruiloft

Als je gaat trouwen wil je zoveel mogelijk herinneringen bewaren van die dag. Jullie trouwringen staan symbool voor de eeuwige trouw die jullie elkaar gaan beloven. Voor jullie elkaar de ringen omschuiven zal de trouwambtenaar jullie vragen elkaar de rechterhand te geven. Jullie kunnen deze belangrijke positie vast laten leggen door middel van een handcasting. Jullie geven elkaar nogmaals de rechterhand en ik zal daar een mooi beeld van maken. Dit kan eventueel al op jullie trouwdag, maar uiteraard kunnen we ook een afspraak inplannen na jullie bruiloft.
Is jullie trouwdatum al bekend? En willen jullie graag een eeuwig aandenken aan jullie trouwdag op jullie huwelijksdag? Stuur mij dan een e-mail zodat ik de datum alvast kan vastleggen in mijn agenda, ik zou het vreselijk jammer vinden als ik nee moet zeggen omdat mijn agenda voor die dag al vol is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *