Gebruiksklare kits, verstandig of niet?

Naar aanleiding van mijn blog van gisteren kreeg ik een paar reacties. Een aantal reacties waren dat zij op internet hadden gezien dat je voor 30 euro zelf een set kan kopen om handbeelden te maken. En dat ik dan 50 euro vraag voor 1 hand vonden ze dan toch wel duur.

Kijk ik ga niet ontkennen dat je voor 30 euro zelf een set kan kopen om je eigen handbeeld te maken. Is het verstandig? Dat denk ik niet. Ik heb veel tijd en geld gestoken in het leren van de handbeelden maken. Ik gebruik geen gebruiksklare sets en ook een speciaal soort gips of hars om het beeld vorm te geven. Het risico als je het zelf gaat doen is dat de mal te nat blijft waardoor het gips niet goed pakt of dat je met afgebroken of platte vingers zit. Dan heb je 30 euro uitgegeven en nog geen beeld…zonde. Om de volgende vraag vast te beanwoorden, nee ik repareer deze beelden niet, hier heb ik gewoonweg geen tijd voor.

Dus het gebruik van gebruiksklare kits kan, maar de risico’s zijn dan voor jullie zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *