Buiten en warmte

Gisteren een vernis gekocht zodat ik vanaf nu ook beelden kan maken die jullie buiten neer kunnen zetten. Bijvoorbeeld deze:

Leuk om op de tuintafel te zetten met een leuk bloemetje. Omdat ik de vernis nog niet heb uitgeprobeerd geldt nu no cure no pay. Mocht je een beeld bestellen waarbij je aangeeft dat hij voor buiten is en het blijkt dat het toch niet goed werkt, krijg je je geld weer terug of maken we kostenloos een nieuw beeld.

Warmte

Komende dagen wordt het weer erg warm. Ik probeer het binnen zo koel mogelijk te houden zodat ik jullie beelden kan afwerken. Helaas heb ik hier geen invloed op. Het kan dus enkele dagen langer duren voor jullie beelden klaar zijn.

KvK

Vandaag ga ik weer verder om de inschrijving bij de Kamer van Koophandel rond te maken. Is nogal een dingetje als je gevestigd bent in Duitsland maar je klanten uit Nederland komen. Moet een hoop bewijsstukken aanleveren voor de inschrijving rond gemaakt kan worden. Maar ik hoop dat ik per 1 september en anders 1 oktober ingeschreven kan worden. Ik hou jullie uiteraard op de hoogte en zodra Tangible Memories daadwerkelijk is ingeschreven zal ik dit samen met jullie vieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *